Kinesiologi

Kinesiologi


Kinesiologi er en nænsom måde at arbejde med kroppens problematikker på. Den er et godt supplement når samtalen ikke helt er nok.

Hvad er kinesiologiEn kinesiologi test består af et let tryk på en arm eller et ben. En muskel aktiveres og gennem kinesiologi undersøges der om musklen er i balance og forbliver i udgangspositionen, eller om den er i ubalance og giver efter. Når der er ubalancer genoprettes energien. Dette kan gøres på flere måder. Det kan være massage af specielle punkter. Det kan være du har brug for et urte-, mineral- eller kosttilskud, har brug for en speciel diæt, homøopatisk medicin eller har brug for at ændre din kost. Det kan også være du skal arbejde på det psykiske plan, dvs. med dine følelser og tanker.

 

Varigheden af en kinesiologi test + afbalancering er ca. 1½ time.

 

Både børn og voksne kan have gavn af kinesiologi. Mellem hver afbalancering/behandling går der typisk 3 – 7 uger, hvor kroppen renser ud og vænner sig til den nye tilstand.

Antal kinesiologi behandlinger afhænger af dine symptomer og af hvor længe du har haft dem. Det varierer derfor fra person til person, men regn med 3 – 10 gange fordelt over 6 –12 måneder.

 

Hvis du vælger at bruge kinesiologi som et led i din personlige udvikling kan der ikke sættes antal på. Du kan forvente en reaktion efter 1 – 3 gange.

 

Det er som at skrælle et løg. I takt med din parathed afdækkes det ene lag efter det andet, inden man til sidst når ind til  problemets kerne.
Du skal også vide, at det ikke i alle tilfælde er muligt at hjælpe dig af med alle symptomer, men du kan lære at styrke din livskvalitet.ONLINE-BOOKING HER

Kroppen har altid ret!

Det er bare ikke altid vi forstår hvad den siger.

En kinesiolog er en tolk der kan oversætte det.

I 1991 fik jeg stillet diagnosen kronisk tyktarmsbetændelse og var indtil 2005 indlagt flere gange. Sidste gang akut med henblik på stomi. Til mit held skete der en fejl og de fik mig aldrig opereret. Så bestemte jeg mig for at tage sagen i egen hånd og undersøge alternative muligheder.

Jeg tog kontakt til Susanne i Helsehjørnet og fik nogle gode kostråd og bøger jeg kunne læse.Det hjalp rigtig godt, men stadig var der mange ting jeg ikke kunne tåle at spise. Bl.a. skulle jeg udelukke rugbrød, havre, ris og alle mælkeprodukter.

Da jeg i et tv-program sommeren 2009 hørte om Annette Heicks helbredelse via kinesiologi spurgte jeg Susanne om en dygtig kinesiolog. Hun foreslog Kirsten Jensen.

Jeg mente at min sygdom mindede om allergi i forhold til hvordan jeg reagerede på de ovennævnte fødevarer. Kirsten var af samme opfattelse. Vi gik i gang og allerede efter første behandling begyndte jeg at spise rugbrød. Først en halv i madpakken, nogle dage efter to halve osv. Efterhånden som behandlingerne skred frem prøvede jeg med havregryn, yougurt, ris og alle de andre ting.

Efter 5 behandlinger er alle disse fødevarer nu en fast del af min kost og jeg føler jeg er kommet et kæmpeskridt tættere på at være helbredt.

Heine PlougmanJeg synes virkelig jeg kan mærke det og mine forældre synes jeg har forandret mig til det gode. Det har overrasket mig vildt meget at man sådan kan tale med kroppen - det troede jeg ikke at man kunne.Det er som om kroppen fortæller hvad man kan gøre ved sine problemer. Jeg har fået det bedre socialt med vennerne og jeg har lært at styre min vrede bedre.

Kamilla, 13 årHei Kirsten! 
Takk for sist! Jeg må fortelle deg at jeg har ikke særlig smerter i kroppen etter behandlingen du ga meg. Jeg kjenner det litt i den høyre hoften, men det er ikke slik som det var tidligere. Har heller ikke det ubehagelige presset i hodet lenger. Tenkte det var greit for deg å få en tilbakemelding.  
 
Vennlig hilsen Turid 

 (smerter ift. slidgigt)Jeg har døjet med irritabel tyktarm i mange år og deraf følgende mange uspecifikke intolerancer overfor div. fødevarer og jeg var SÅ træt af det. Jeg har prøvet ALT mellem himmel og jord og lært en masse men IKKE blevet kureret!!
 
Efter én behandling hos Kirsten ændrede mit fordøjelsessystem sig radikalt til det bedre.
Jeg har ikke kunnet spise brød, hvedemel, speltmel etc. uden at få det meget dårligt og efter beh. trappede jeg langsomt op over ca. 1 måneds tid ti,l at jeg idag, seks måneder efter spiser RUGBRØD!!! Hvor fedt er det lige.... det er himmelsk ;0) og andre intolerancer er for nedadgående.
 
Under behandligen er Kirsten tilstede med et meget empatisk nærvær, som på én og samme tid lader dig gøre din 'rejse' selv, men er der hvis du har brug for støtte til at komme igennem 'gammelt stof'. Meget proffessionelt.
 
Hun afsluttede med en test om jeg havde brug for at komme til flere behandlinger, og det havde jeg ikke!! 
Hvor ærligt er det ikke!! 
På den måde får hun jo ikke mange kunder, men derfor denne henvendelse, fordi hun er alle pengene værd og siger ikke at man skal komme igen, hvis der ikke er grund til det.
Helt ærligt og redeligt.
Jeg vil gerne give Kirsten mine varmeste anbefalinger.
 
Venlig hilsen
Rita Østergaard, Aalborg


Mine specialer:


Stress & træthed

Smerter

Angst og nervøsitet

Allergier & intolerence

Fordøjelsesproblemer

Koncentrations- og indlæringsvanskeligheder

Kan jeg hjælpe dig?

Kinesiologi er en meget nænsom behandlingsmetode, der kombinerer det bedste fra Østens og Vestens behandlingsmetoder.

Den er meget velegnet til at fjerne selv kroniske stress tilstande i kroppen.