Ydelser

Behandlinger & Terapi


Mine mange år som behandler har givet mig en stor værktøjskasse, hvor værktøjet tilpasses netop din problematik.

Som erfaren psykoterapeut og kinesiolog har jeg lært at det vigtigt at få kroppen og hjernen til at tale samme sprog.


Og at det er så individuelt hvad der hjælper.

Så din behandling skaber vi sammen - for at få det optimale resultat

Individuel terapi


Når du har brug for hjælp til at komme ud af en smertefuld tilstand. Det kan være stress, angst, depression eller psykologiske problemstillinger. Når du har svært ved at ændre på tingene aleneLæs mere

Gruppe terapi


Når du ikke har brug for decideret terapi, men gerne vil arbejde med din selvudvikling.

Al udvikling sker i samspil med andreLæs mere

Familie terapi


Når et problem i en familie har vokset sig så stort at det påvirker alle i negativ retning - så kan det være godt at få en udenforstående til at hjælpe med at se på hvad det handler om og finde nye måder at handle/tænke på.Læs mere

Par terapi


Når I har brug for hjælp til en bedre kommunikation. Det kan være med hensigt både til at blive sammen, at tilgive hinanden eller at få en så fredelig skilsmisse som muligt.Læs mere

Kinesiologi


Når du har brug for hjælp til at mærke din krop og få den i balance igen.

Kroppen husker alt - men ofte viser problemerne sig først senere som forskellige symptomer- eller kronisk stress
Læs mere

Coaching


Når du har brug for en professionel sparringspartner, der kan hjælpe dig med at nå til afklaring omkring et dilemma, en beslutning eller et karrierre spørgsmål
Behøver du hjælp?Mange oplever at det er et nederlag at skulle søge professionel hjælp. Jeg ser det som en styrke - at der er en drivkraft i dig, der gerne vil noget andet og noget mere. Styrken kan være gemt godt væk og det er min opgave at hjælpe dig med at genfinde den og lade den blive venner med sårbarheden

Hvad er psykoterapiPsykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller føles meningsløst.


Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet.


Det kan være, at de slås med angst, stress, OCD (tvangstanker), depression, selvværdsproblemer, føler sig forkerte eller har oplevet mobning.


De kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde sig i en krise, oplevet en stor sorg eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet.


Psykoterapeuter hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men gerne vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt.

I psykoterapi er samtalen det primære.


Ved hjælp af samtaler fokuseres på at finde og  at ændre de dynamikker, mønstre og mekanismer, der ligger bag symptomerne.


Fokus er altså på at italesætte og arbejde med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at man for eksempel bliver stresset, er trist eller føler angst.


Herved opnås indsigt og forståelse for de psykiske problemer og dernæst arbejdes på at finde de værktøjer, der er brug for, for at kunne fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.


For nogle går den proces hurtigere end for andre, og behandlingens længde afhænger altid af den eneklte person.


For nogle er et par møder med en psykoterapeut nok, andre har behov for et længere forløb.